Sól Himalajska drobna 1000g
Opis
Sól himalajska jest bardziej słona w smaku od zwykłej soli kuchennej.
Typowo sól himalajską stosuje się jako zmiennik soli kuchennej do posypywania potraw lub gotowania bezpośrednio do wody.
Inne zastosowania soli himalajskiej:
- dodatek do peelingów i maseczek,
- na ukąszenia owadów, odciski i pęcherze,
- do inhalacji i przy problemach z zatokami, uporczywym katarem,
- na ból gardła jako płukanka dezynfekcyjna przy stanach zapalnych gardła, anginach.
Masa netto: 500 g
Informacje o alergenach:
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orze
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 0 g |
Tłuszcz | 0 g |
– w tym kwasy tł. nasycone | 0 g |
Węglowodany | 0 g |
– w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sód | 36 g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.