Cukier Kokosowy 500g
Opis
Cukier kokosowy – uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych. Może być szeroko wykorzystywany w przemyśle spożywczym , do wypieków, wyrobów cukierniczych z powodzeniem zastępując cukier trzcinowy. Jego charakterystyczny aromat i smak jest dużym atutem, pożądanym przez wielu jego zwolenników.
Cukier kokosowy posiada niższy indeks glikemiczny niż inne rodzaje cukru, a obok oryginalnego smaku, zawiera także wiele cennych składników.
Składniki:
- Cukier kokosowy
Opakowanie:
- Doypack posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości.
Przechowywanie:
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
- Wartość odżywcza, 100g,
- Wartość energetyczna 1598kJ/382kcal
- Tłuszcz, 0g
- – w tym kwasy tł. nasycone, 0g
- Węglowodany 93,0g
- – w tym cukry 90,0g
- Błonnik, 0g
- Białko, 0g
- Sól <0,09g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.